Reklamní masáž

logo na zdiJsem třtina ve větru se klátící a čím víc se tomu bráním více do toho padám. Je tolik věcí, které mne ovlivňují, až se jednomu dělá špatně od žaludku. Jsem pochodující magnet s opačným nábojem než má okolí jež všeobjímá můj životní prostor. Navzájem se tolik přitahujeme. Při vstupu do některého z paláců konzumu se mi skoro podlamují kolena, jak na mě z regálů pokřikují některé výrobky: kup si mně, kup si mně.

Bláhově jsem se domníval, že masírování reklamou, nemůže ovlivnit můj úsudek a teď rozeznám bezpečně na půl kilometru Ramu ležící v regálu mezi ostatními margaríny. Mohu hovořit o štěstí, že nemenstruuji, jinak by se mi o kvalitách Allways zaručeně zdálo.


Moje myčka na nádobí chroustá výhradně Calgonit, chci pro svou lásku přece to nejlepší, tolik toho pro mne udělala. Nádobí už nehnije ve dřezu a nenaplňuje již více mé hnízdečko nepříjemným smradem. To vše za pár předražených granulí, trochu vody a neekologické energie, ale to vyleštěné nádobí. Když jsem poprvé vyndal talíř a viděl svůj odraz…och…ech… ach ty pekelné mašinky.

Jsem tak trochu prase a asi právě proto neřeším můj bídný rozhled v oblasti čistidel a dalších uklízecích chemek. Snad jen ten džin s velkejma naušnicema mi utkvěl v paměti, od té doby toužím při nákupu drogerie sáhnout po té správné láhvi, z níž doma vypustím všemocného džina a nastane kýžený blahobyt. Zatím šmátrám bez výsledku a znalost lahví uplatňuji v jiné branži než jsou čistidla i když jimi s patřičnou dávkou rouhačství, lze také čistit. Primárně však, jsou určena k vnitřnímu užití v důsledku čehož navozují příjemné stavy, jako mnou doporučované řecké slunce zakleté v elegantní láhvi opentlené nejlépe pěti hvězdičkami.

Nerad chodím bos, zvláště v zimě nebo po štěrku a bez bot si ten svůj maratón nemůžu představit. Hamletovskou otázku „mít jeden či tři pruhy?“, řešenou několik let, jsem konečně rozlousknul a zase mohu klidně spát. Konečně zařazen do skupiny adidas, stačilo si jen uvědomit, že pumaři, najkaři natož vižnaři či érvolkaři, prostě nedosahují požadovaných parametrů. Boty od čongů nebudu řešit, většinou jsou nespolehlivé.

Zvláštní kapitolu si zaslouží oblečení. Werich zpíval, že šaty dělají člověka a měl sakra recht. V hadrech od Armády spásy mi v bance pět mílí nepůjčí, nebudil bych náležitý respekt. Naštěstí si mohu dovolit, při mém bídném postavení, chodit jako vágus a má již beztak pošramocená pověst tím neutrpí.

V reklamních kampaních oděvních značek se orientuji jen zběžně, značku vybírám více méně podle loga, čím menší tím lepší. Tak se i lépe schová uniformita a pokud si vezmu na sebe péřovku s logem HH (Helly Hansen) musím se mít na pozoru, aby nějaká vyholená hlava nemyslela, že jsem dost…a kolega.

¡Sdílet!

9 komentářů:

pitlDC

jo kamo a ta reklamni akce na jeziska ta me vrazdi jako kazdej rok premejslim o sebevrazde

Plovatko

Zdravim...Pokud bude nejaká firma vyrábět pouze qalitní věci bez loga,budu rád a budu tyto věci užívat..Ale jak je poznám,xakru:-(Jinak ta reklama vážně zabíjí ducha a snaží se i o moje tělo..Viz pitl a předvánoční sebevražda..Držme se..PLovatko´=Jíra z Vomáčky

dr.ost

Vánoce sou tady
Vánoce sou tady
Vánoce sou tady
Vánoce sou tady
deka koky si vychutnej!!!

To by byla krásná reklama.... Chápu, zůstat optimistou v tomto pohnutém ročním období plném planých slibů a přetvářky je takřka nadlidský výkon.

Mimojdchodem - "re" coby opakovaně + klam
to je spousta reklam....tak dlouho se opakují, až to všechno vlastně potřebujem a chcem a tak si to taky kupujem a darujem a potom skladujem nebo vyhazujem.

P.S. Už ste slyšeli že Ježíšek je Číňan??!?

pitlDC

ty ses cinskej reklamni agent ty vole

Straka

Kdo neveri, ze jezisek je cinan, at se podiva na stedry den pod stromek. I ty tri prouzky tam budou z ciny .. nebo z taiwanu :))

dr.ost

to PitlDC: ne ne, já děČínskej ReAgent

Aneta

Ono stejne tyhle "svatky" je jedna velka reklamni kampan...
...souhlas s Pitlikem...

Jeste ze je Amon Tobin....

pitlDC

co?udelal nejakou novou desku ted pred vanocema.konecne reklama .dik

djezop

Nevím kudy kam všude samej cinan a najdu li něco co není čínan tak stejně čínan.

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger