Qwimbyho dobrodružství

desert barbie
I.
Qwimby byl opět viditelně rozladěn. Nervózně si pohrával se svým Dezertem .44 a co chvíli zlikvidoval ze stolu brázdu darovaného materiálu kolumbijských přátel. Vypadal jako nějakej psychopat těsně před výbuchem a i barman, s kterým se znal už roky, leštil skleničky a dělal, že ho ignoruje. Bohužel idylický klid netrval dlouho a do baru vlítla nějaká ženská, takový ten druh nezvládnutelného, prudivého kuru.

Qwimbyho trochu znala, hned si to k němu namířila a bez pozdravu se jala kázat o tom jak je v hajzlu a exot a že by se měl už konečně vzpamatovat a podobný soudcovský kecy, kterých má dnes každý druhý plnou hubu a přitom u vlastního prahu, bordel a humus. Je divné, že u nás je soudců takový nedostatek, pomyslel si.
Qwimby chvíli udiveně naslouchal, nejspíš se domníval, že sní a pak si začal představovat, jak by nechutně vypadal její vystřelenej mozek na zdi a ta podlaha olepená od její krve a všechen ten bordel by musel uklízet jeho známý barman. Dokonce ho napadlo, že se natáhne pod bar, kde byla schovaná bejsbolová pálka, a urazí jí hlavu.

Nakonec se zachoval jako příkladný sobec, hodil před ní 10 dolarů a se slovy, tu máš kup si banány, si přiložil prázdného Dezerta ke spánku a teatrálně zmáčkl spoušť. Cvak, ozvalo a Qwimby se zvedl k odchodu. Mezi zuby ještě procedil: příště bude nabitá a ten spánek bude tvůj.
Takhle to mělo skončit, žena jako vítěz, bohužel odpověděla něco jako: no jo ty debilní masére.

Qwimby možná debilní byl, ale ne masér. Zemřela v příštích pěti vteřinách a pokud je známo osvícení nedosáhla.

II.
Udělal chybu a zavřeli ho do vězení. Byli to nejtěžší chvíle jeho bídného života. Šoupli ho na celu se dvěma podobnými. Oba sourozenci. 2:1 nezáviděníhodný poměr. Měli svůj malý svět sami pro sebe a on byl vetřelec.

Snažil se s nimi vyjít, ale vůbec to nefungovalo. Byli z jiného světa než on. Vzniklo mezi nimi přátelství na leasing. Pokud zaplatil „měsíční splátku“, bylo vše relativně v pohodě a když moc nepřemýšlel mohl si připadat jako mezi dobrými přáteli. Byla-li jeho splátka vyhodnocena jako nedostačující, byl potrestán speciálním druhem psychologického nátlaku. V činnostech v kterých byl za normálních okolností podpořen, ho ponechávali na pospas a spolupracovali pouze spolu. Pouze v krajních případech, kdy sám nic nezmohl mu byla podána pomocná ruka s náležitým důrazem, jak je sám bezmocný. Nechali vše dojít pěkně na hranu a pak lehce pomohli. Museli, byli na stejné lodi, takže se to dotýkalo všech.
Zavděčit se jim , bylo obtížné a nikdy vědomě neoplácel. Oba byli velmi sebevědomí. Jejich pocit bezchybnosti byl nekritický, zvlášť staršího z nich. Nepodléhali téměř žádným slabostem, mimo tučných jídel a často se opájeli svou domnělou dokonalostí.

Ten starší měl ještě pravděpodobně problém s předčasnou ejakulací a nedařilo se mu plně sexuálně uspokojovat ženy. Často od něho odcházeli. A byl suchar. Snažil se s nimi přesto vyjít, ale většinou se do toho jen zamotal, chování bylo vyhodnoceno negativně a následovalo penále.

III.
Byla jen otázka času kdy Qwimbyho pohár trpělivosti přeteče a ty dva si „podá“. Uznal sice, že bylo zbytečné do každého vyprázdnit zásobník a většina šla mezi oči, ale nedokázal ovládat svůj vztek nahromaděný za ta léta. Už vůbec neví proč do jejich děravých těl ještě mlátil krumpáčem. Pravdou je, že v první chvíli pocítil obrovskou úlevu. Už nikdy neuslyší ty jejich pitomý kydy, už nikdy nebude muset vyžírat jejich podrazy. Z bláta do louže, protože bude do smrti hulit péra bachařům a podobným magorům jako je on.

¡Sdílet!

0 komentářů:

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger