Znáte mušku Industriálku? Asi biotechnologie.

Taky vás už někdy štípl komár? Určitě ano, a jistě to považujete za celkem banální záležitost, ale co takhle pulzující narudlá oteklina skoro na polovině ruky? Jestli jste zažili podobné přízraky a na obzoru není žádná včela nebo vosa, nejedná se o komáří hostinu, nýbrž o útok "Industriálky". Že nevíte o co jde? Vůbec se nedivím.

Jde totiž o tajný vojenský projekt japonského nano-průmyslu. Biomechanická muška s titanovým skeletem, řízená pokročilou elektronikou páté generece.

Mé první setkání s tímto pseudo-hmyzem se událo na čerstvě zoraném poli, kde mě jedna z industriálek nenápadně nabodla a začala odebírat vzorek mojí bídné krve. Po nějaké době to začalo štípat tak jsem industriálku instinktivně plácl dlaní. K mému údivu nerušeně pokračovala v započaté svačince. Až po druhé ráně přišla reakce. Bohužel rychlý úlet z místa činu.

Smůla, že neumím značkovat milimetrový hmyz, vsadil bych svůj holej zadek, že mě ta samá mrcha za minutu sála znovu.

Zvláštní pozornost si zaslouží sací náčiní industriálky, zhotovené pravděpodobně z titanové oceli, broušené laserem, napojené na hyper výkonnou nano-pumpu. Tenhle vercajk, ač miniaturní, dokáže natropit pěknou paseku.

Pomalu se blíží sezóna industriálek, dejte si na ně pozor, jejich OS je vyladěn do stále agresivnější formy. Raději vydýchám žihadlo běžné sériové vosy než "vrt" nějaké beta verze industriálky.

Jen aby nebylo pozdě, po posledním kousnutí "Industriálkou" se necítím ve své kůži.

¡Sdílet!

0 komentářů:

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger