Kleště chleba nežerou

Na Vysočině stále panuje zima. Střídavě sněží, mrzne a zase se otepluje. Z plánovaných výletů sešlo a je třeba vymýšlet náhradní program, protože nikdo nemá chuť vytáhnout paty z baráku. Spotřeba papírků i zelené hmoty je poměrně vysoká a tak není divu, že míváme často různé zvláštní sny a vize. Včera se mě kolegové snažili přesvědčit, že mou svačinu po které jsem se sháněl, sežrali kleště. Přestalo je bavit jen tak se válet na půdě a tak prý pronikli do našeho pokoje a majíce hlad sežrali bez jakýchkoliv výčitek mou svačinku.

Dá se říct, že věřím téměř všemu, protože je vlastně skoro vše možné. Většinou je to jen otázka času, kdy se neuvěřitelné stává skutečností. Představa nenažraných kleští nám nenechala spát a pokusili jsme se zrekonstruovat jak by taková hostina kleští štípacích vypadala v reálu. Výsledek našich, pro někoho chorých hlav si můžete vychutnat v krátkém videu. Naše počínání provázeli všelijaké neshody, ale v oblíbenosti potravin kleští jsme se vzácně shodli. Všem nám totiž bylo jasné, že kleště chleba nežerou a preferují spíše bílkoviny obsažené v mase. Proto bývají někdy tak agresivní a způsobí Vám "štěnici" či jiné méně závažné poranění.

Zde je náš skromný výsledek vědeckého bádání založený na složitých pokusech při krmení kleští. Nepodceňujte kleště, mohlo by se to vymstít a váš párek skončí v útrobách hladem běsnících kleští.






¡Sdílet!

0 komentářů:

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger