Sek'sem sexem

sek sexem
Poslední dobou si začínám všímat, že můj sexuální život začíná slábnout. Ne že bych byl již natolik starý, aby za to mohl úbytek sexuálních hormonů v mém chatrném těle, ale ženy o mě jednoduše ztrácejí zájem a snad ani já do toho již nešlapu naplno, jako tomu bývalo dříve.

Má první třetina byla jako hurikán, pubertální sexuální chtíč mne jako šílence bez respektu hnal dopředu a co neuteklo na strom, stalo se mou kořistí. Nutno dodat, že se občas jednalo o takové "vydry", kdy jsem byl nucen mrknout do občanky, zda-li se jedná skutečně o opačné pohlaví.
Dokonce jsme s kamarády tyto "sestřely" hodnotili barevnými puntíky. Fialový byl nejhodnotnější a přiděloval se pouze ve speciálních případech, kdy žena byla ženou jen podle dokladů, fousatá a nejlépe s dřevěnou nohou a skleněným okem. Jistě, byl to docela úlet, ale zpětně se na to dá také pohlížet jako na pomoc bližnímu svému. Většina žen má sex ráda, nejinak tomu je u těch ošklivých, které nikdo nechce a propadají depresím. No a pro takové jsme tu byli my, "puntičkáři." Jiná skupina tvrdila, že není ošklivých žen a mezi ošklivou a hezkou je rozdíl osm vodek, ale ve finále na tom byli stejně.

Má druhá třetina trvá již nějaký čas. Jsem již "moudřejší", neženu to tolik, ovšem ženy ztrácejí zájem. Nejsem tolik drzý a vyzývavý a přibylo i pár "křížků." Starší již musí umět něco nabídnout. Zodpovědnost, prachy, vlastní byt nebo dům, "sobeckou" lásku, smysl pro pořádek, zaklínadlo "miluji tě" třikrát denně atd. Nic z toho nemám nebo neumím. Další problém je svobodomyslnost. Má ex-přítelkyně, budu jí říkat Kačenka, mi jednou řekla, že jí umožňuji jako ženě příliš svobody, což si prý ony většinou vyloží jako váš ochabující zájem o jejich osobu.

Druhá věc je komunikace s opačným pohlavím, to je má slabá stránka. Až hrozivě často se mi stává, že slibně započatý rozhovor po deseti minutách zatuhne. Nechám se unést, začnu mluvit jak mi "zobák" narostl a chudinka holka přestává rozumět a hovor končívá trapným tichem. Hodně si jich za to vlastně může samo, protože mají inteligenci sádrového pstruha, ale ty opravdu chytré, není jich málo, mne fakt mrzí.

Imponují mi vzdělané ženy, přestože jsem sám vidlák, snad právě proto. Měl jsem krátký románek s magistrou farmacie a moc rád vzpomínám na naše mnoha hodinové nepřetržité rozhovory o všem možném, kdy jsem jí visel na rtech. Jednoduše jsem ji miloval, ale asi přespříliš respektoval a to mi mnohokrát svazovalo nezdravě ruce. Myslete si, že jsem magor, ale možná čekala na to, jak se jí hustě zmocním a pořádně jí to udělám a dokážu jí, jak velká moje láska je. Připadalo mi to nemístné, můj respekt byl asi zbytečně veliký. V jejím případě mi o tělo tolik nešlo, i když je hezká, ale její duši mám rád dodnes. Nebo je všechno jinak, ostatně zde pouze spekuluji.

Pomalu, ale jistě, se přibližuje poslední třetina. Výzva, z které mám trochu obavy jaké jen může člověk z neznámého mít. Jako Playboy loser to nejspíš budu mít hodně těžké a pokud již teď cítím ztrátu zájmu, bude to nepochybně ještě horší.

Pach smrti nasáklý v šatech, místo pevného toporu povislá tragedie a v zadní kapse kalhot poukázka na hřbitov. Na mém kontě se bohužel neskvěje šestimístná cifra, abych mohl využívat služeb kvalitního escortu nebo pravidelně navštěvovat bordely. Vypadá to, že do budoucna mám se sexem odzvoněno a nezbude nic jiného, než se poohlédnout po nějaké stařence na stejné lodi. Dvě "hůlky" navzájem se podpírající, kráčejí vstříc smrti, mající sex pouze výjimečně v případě, že nezapomenu login na eshop nabízející viagru za výhodnou cenu.

Opíjím se rohlíkem. Tak si říkám, že třeba patřím do té skupiny lidí, která zraje jako víno, a ta pravá princezna na mně ještě čeká. Až jako "archivní ročník" prožiju sexuální orgie se svou životní láskou, s kterou také s úsměvem na rtech pokojně skonám.

Sex není důležitý, pokud ho máme. V opačném případě důležitost sexu strmě roste.

Drahé ženy, miluji vás. Jste nádherné, nevyzpytatelné a vzrušující bytosti. O to více si tohle člověk uvědomí, pokud vás postrádá. Odpusťte mi ten sentiment, pokládejte ho za můj stařecký vrtoch.

Peněžité dary pro zoufalce bez sexu můžete poukázat na konto na Kajmanských ostrovech 77-777777777/0777 variabilní symbol 00000000. Děkuji, že Vám není můj sexuální život lhostejný.

¡Sdílet!

2 komentářů:

pitlDC

maximal respect maximal miluju tě a modlím se můj bratře oooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Anonymous

Myslím,že tento článek si vytisknu,zarámuji a budu se jím uklidnovat vždy,když mně pan Daga nasere-SKVĚLE NAPSANÉ!!!Pošli to někam do literární soutěže atp.... "Anonym"

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger