Hrozí Evropě hnědé nebezpečí ?!

svastikaV noci z 9. na 10. listopadu v roce 1938 byla v Německu, Rakousku a přilehlých Sudetech zahájená hrůzná akce namířená proti židovskému národu, nechvalně známá jako Křišťálová noc. Miliony židů skončilo nedobrovolně svůj život v plynových komorách a krematoriích koncentračních táborů Osvětim, Dachau, Buchenwald, Treblinka, Terezín atd.

Pomalá, strašná a bolestivá smrt pomocí cyklonu-B, kdy otcové ve smrtelném zápase šlapali po svých ženách a dětech, aby se dostali co nejvýše ke stropu, majíc pocit, že se tam dá lépe dýchat. Plyn se totiž šířil odspodu.

Organizace, která byla za tato zvěrstva zodpovědná má i dnes své přívržence, hlásících se hrdě k nacistickému odkazu i k jeho psychicky nemocnému a frustrovanému vládci. Mnozí z nich jsou ochotni tyto hrůzy slavit jako něco pozitivního.



V Maďarsku dneška pochodují náckové ve "slušivých uniformách" za zvuku píšťal a bubnů a mnozí z nich blokují Maďarsko-slovenské hranice na protest "nehumánnímu" zásahu slovenské policie. Historické zkušenosti nám jasně ukazují jakých zvěrstev jsou různé "-ismy" schopné a je si toho vědoma i policie. Ultra-přívrženci nejsou žádná ořezávátka a jednání v rukavičkách by registrovali jako příjemné lechtání na zádech. Navíc když na sebe narazí dvě skupiny které mají lecos v hlavách hozené podobně jak to asi může dopadnout. Ostatně již několikrát nám sdělovací prostředky nabídli pohled na tváře policistů, jež byli zároveň členy některé radikální skupiny.

Svět se potýká s ekonomickou krizí a to může být živná půda pro zvyšující se základnu "hnědých". V Německu v bývalých východních spolkových zemích je pozice nacionálních socialistů poměrně silná a dá se předpokládat, že ještě vzroste k vzhledem nijak růžové ekonomické situaci. S kručícím žaludkem, frustrací a nízkou vzdělaností se i Mein Kampf čte jako příjemná a rozumná věc, přestože se jedná o demagogickou slátaninu nevalné úrovně.

Lidé neuvěřitelně rychle zapomínají na věci minulé, pamětníci dávných hrůz pomalu vymírají a nám mladším nemá kdo podat svědectví z historie.
Sama tato historie byla několikrát úmyslně zkreslena posloužíc jiným zrůdným ideologiím.
Šestnáctiletý mladík vstupující do některé náckovské organizace má zidealizovaný pohled na věc, teprv se hledá a neví která bije. Je tvárný jako proutek a jeho hlavička se dá poměrně jednoduše "programovat". V tom se skrývá velké nebezpečí do budoucna a zároveň výzva pro rozumné "programátory" aby těmto jedincům na scestí zla, nabídli jinou, lidštější, rozumnější a potřebnější variantu realizace.

Moje babička sloužila za války na zámku v Panenských Břežanech. Zasvěcení jistě vědí, že zde za 2.světové války sídlil říšský protektor Reinhard Heydrich. Dnes je jí 86 let a dodnes tomu z kurvy synovy nemůže přijít na jméno, jak často říkávala. Snad ještě větší svině byla ta děvka Hajdryška jak nezapomene dodat. Slyšíte taky tu nenávist v těchto slovech, a to naštěstí pokud se nepletu nikoho v koncentráku nepochovala. Jenže co ti, jejichž celá rodina skončila v peci nebo v plynu? Jak se asi cítí, při pohledu na bezostyšně hajlující mladíky, které mnohdy ani nikdo nepotrestá ? Nikdo z nich ještě nepohlédl do tváře smrti, natož v takovéhle podobě. Nikdo z nich nemusel za svůj život vzít flintu a jít zabíjet lidi nebo pochovat celou rodinu najednou, a proto možná rozsévají násilí, nesnášenlivost, nadřazenost a zlobu.

¡Sdílet!

6 komentářů:

Straka

Všechno do sebe moc zapadá. Finanční krize a šířící se nacionalismus v celé Evropě jsou nebezpečný spojenci. Pořád ale doufám, že miliony Evropanů nezapomnělo.

BlackCat

K tomu, aby většina nezapoměla a někteří si opět vzpoměli, byl v neděli 9.11. odvysílán na ČT2 devítihodinový francouzský dokument režiséra Clauda Lanzmanna, který opravdu stál za to. Sledovala jsem výpovědi dvou přeživších z 400 tisíc zabitých v polském Chelmnu se slzami v očích.O to horší byl chladný popis Treblinky z úst dosud žijícího Němce, který si přál zůstat raději beze jména. A dalšího, který si v pohodě točí pivo kdesi v Německu a na to, že vydával rozkazy smrti si prý vůbec nepamatuje!
Smrt tomuhle svinstvu!

Daga

Online hry zdarma byl smazán z důvodu spamování.

safec

V ČR si rozdělují kraje komunisti se socialistama, což jsou komunisti light. V Evropě žijí miliony muslimských přistěhovatelů a další statisíce se ročně rodí a přichází. Mraky Češek konvertují skrze manželství s muslimem (pokud jste mladší, tak vám jednou budou při výběru chybět ;)...
A vy tu řešíte pár hajlujících idiotů, většinou dělnických profesí, kde každý druhý z core scény je policejní infiltrátor, co uctívají 60 let mrtvou ideologii...
Tomu se říká odvedení pozornosti...

Daga

to safec: Omluva za Váš drahocenný čas, jež jste zde zbytečně promarnil. Neodvádím pozornost píšu jak cítím. Na ruské tanky v Praze jsem čučel z kočárku, to k věku. Komouš mi jaksi přímo nestihl ublížit, ani jsem ho nikdy nevolil; na rozdíl od nácků, kteří se mi několikrát prošli po ksichtě (jsem běloch, pracuji a platím daně). Barva pletí je mi srdečně u pr****, přijde na to, moje žena může být fialová. Stavím na jiných prioritách. Konkrétně v Německu a nejspíš i v Maďarsku lze jen těžko hovořit o pár hajlujících idiotech. Zajímavé, o těch konvertujících Češkách, že by nám českým mužům už špatně stál?

Arrhet

Za chvíli je z růžové světle modrá , a když nebude češka z logiky zbyde muslimka a během pár let všichni zdechnem ...
Tak tomu zase já říkám odvedení pozornosti.

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger