Mouchy a lidé serou

moucha
Skupina Radost kdysi zpívala, že existujou dva druhy lidí, ten jeden je posranej od much a ten druhej je posranej od much. Ten první druh, se zásadně od toho druhého liší. Je prvním svého druhu a ty ostatní jen jeho druh kopírují a nic na tom nemění fakt, že tvrdí opak.

Tahle jistota prvního druhu je pochopitelná, jestliže je pravdou tvrzení o prvním druhu. Druhý totiž tvrdí, že si to první vymyslel jen proto, aby ho poškodil a odsunul na druhé místo, zatímco první se ohrazuje svým umístěním, tudíž nemá zapotřebí lhát.
O čem se hádají? Vždyť jsou oba posraní od much. Že by jim šlo o to, který druh si vybrala moucha jako první? Proč je to tak důležité, vždyť jsou ve finále oba posraní?

Neměl jsem to řešit, okamžitě jsem byl napaden z tendenčních názorů. Bylo mi řečeno od domnělých prvních, že sice posraní jsou, ale od těch druhých se zásadně liší, protože ti druzí jsou posraní jen proto, že se při srovnání s prvními, posraní cítí. Ale my jsme opravdu posraní, tvrdí druzí, to jen první znevažují naší posranost, aby ta jejich byla zřejmá. To musí být jasné na první pohled.

Došla mi trpělivost, ač jsem sám posraný, neřeším jak a tudíž jim řekl, že na ně seru.

¡Sdílet!

5 komentářů:

titse

:)) tak to mě posol

ihroch

Jo Radost, Pepa a jeho very spejšl trumpeta, to byly časy. Geniální text.
Taky je svatá pravda, že Chlupatý bonbóny špatně se polykaj a dokonce se už ví, že Žraloci jsou v relaci.

titse,

Pepovi a jeho trumpetě časy ještě neskončily,,uh
Čistírna pokaždé jinak (důkaz místo slibů..)

Daga

Máš fakt pravdu titse. Pepa pokračuje dál v kapele Čistírna pokaždé jinak. Dík za info.

titse,

nz,,
koukám, že za čtrnáct dní budou v hrobu,,
hmm, to stojí za úvahu

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger