Jak zobrazit v blogger nové komentáře

Zobrazení komentářů ve službě blogger je velmi jednoduché, pokud nám stačí zobrazení posledních pěti komentářů. V opačném případě je to trochu složitější. Nejprve ten lehčí způsob. Přihlásíme se ke svému účtu na blogger.com a v menu Rozvržení > Prvky stránky, zvolíme "Přidat miniaplikaci" tam kde chceme komentáře zobrazovat.

Ze seznamu aplikací vybereme "Feed" a do kolonky pro adresu zadáme http://ADRESA_VAŠICH_STRÁNEK/feeds/comments/default . Nastavíme počet zobrazovaných komentářů a chceme-li zobrazit datum a autora. Uložíme a máme hotovo.

V předchozím případě jsme omezeni počtem zobrazení komentářů, jehož maximum je pět.
Pro zobrazení 5 a více komentářů buď nakonfigurujeme a exportujeme na blog widget např. z těchto stránek ranithebrainy.com, nebo v menu Rozvržení > Prvky stránky > Přidat miniaplikaci, vybereme "HTML/Java script" a do textového pole zkopírujeme tento kód:

<script style="text/javascript" src="http://rani.dababneh.googlepages.com/recentcomments.js"></script><script style="text/javascript">var a_rc=10;var m_rc=true;var n_rc=true;var o_rc=100;</script><script src="http://NÁZEV.blogspot.com/feeds/comments/default?alt=json-in-script&callback=showrecentcomments"></script>

Doplníme adresu vašich stránek a zadáme počet zobrazovaných komentářů. Uložíme a zkontrolujeme výsledek.

¡Sdílet!

0 komentářů:

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger