Střípky fantazie 2

abstrakcePlný batoh
Je ráno, Ego musí vstávat a začít bojovat s chtíčem.
Má chuť si zahulit, oddělat své nepřátele, sebrat se a od všeho utéct, koupit Ferrari či Lambo, přecpat se melounem, oklátit nějakou micánu, otevřít si pivo, připojit se online a začít hrát Warcraft, pokochat se pohledem na spravedlivě trestaného policajta, setkat se s Dalajlámou, potřást mu pravicí a říci jak s ním soucítí a respektuje ho, nechat většině politikům zaplatit lobotomii, stáhnout americkou armádu z Iráku, vyřešit chudobu třetího světa, to všechno je na nic, pořád něco chtít.

Inspirace Werichem
I zabloudila česká bulvární média do Strakovo akademie a přistihnuvší v bufetu lelkujícího poslance, jala se mu položit jednoduchou otázku: Tak copak to tu dneska klohníte ?
Patláma, patláma , paprťála i patláma paprťála, paprťála paprťála, patláma patláma, odpověděl snad pravdivě politik.

A co na to média ? My mu nerozumíme, ale my mu věříme.
No však proto se to tak dobře čte.



Konečné řešení
Když se probudil a uviděl nad sebou ve zdi zaseknutý krumpáč, trochu ho zamrazilo. V první chvíli si nevzpomněl na večerní nahánění mouchy.
Plácačku vyhodil již minulé léto, přesvědčen, že jen takto skoncuje s násilím.

Problémy s identitou
Dnes je na světě tolik tučných lidí, že nás hubené podezírají z nějaké nekalé činnosti.
Jestli je za „normální“ považován většinový názor, zaváním již po syrečkách a černých ovcích.

Ahoj Honziku
Tak ty vuřty sem dostal moc ti děkuju sem si teda šmáknul ti povim. Jinak Olinka se má taky fajn, akorát furt naříká na to koleno, však ji znáš.
Tudle sme zabíjeli ona se vochomejtala kolem a kibicovala řezníka ať nešetří tou marjánkou, a uklouzla ti na prejtu, co se válel na podlaze a už ležela jak podťatá. Co ti budu povidat, koleno do pravýho úhle; no nateklo to až běda.
Dneska už je dobrá a je jí plnej grunt. Tak já už to pošlu, synovec řikal, že to žere třeba i jedno giga tak abych nepřiplácel.

Jímka je plná !

A je to tady přátelé. Jímka je plná hoven, přesto nesmírně důležitá. Bude si v klidu vybublávat a hovnit, jak už to ostatně u plných jímek bývá. Plyn jenž se při hovnění uvolňuje, kontaminuje ovzduší oxidem hovničitým s neblahým dopadem na ostatní.

V poslední době je skutečně sezóna plných jímek, plníme je o 5 procent rychleji než v roce předešlém, způsobeno pravděpodobně nárůstem nervozity a návazně příjmem stravy. Více stravy, plnější jímky a vyšší koncentrace škodlivin. Kvalita stravy …chrocht…ovšem také…chrocht…poslední dobou výrazně…chrocht…klesá. Lanýžů se nedostává, tak aspoň ty erteple.

Je třeba urychleně jednat a přeplněnou jímku, jednoduše nechat vycucnout nějakou firmou specializující se na vyvážení jímek, čímž brzy zjistíme, že není firma jako firma a jímka jako jímka.

PLYNŮM ZMAR A HOVNĚNÍ ZVLÁŠT !

¡Sdílet!

3 komentářů:

mrtvocich

HeEj :D 5/5

BlackCat

Masooo

Arrhet

Tak nějak Dagu podezírám, že si zahulil, zamával Dalajlámovi a hraje Warcraft.

Okomentovat

Můžete použít některé značky HTML, jako například <b>, <i>, <a>,  Nápověda

Hledat

 

DC Bublina v síti

Qwimbyho sloupek

Qwimby je nájemný zabiják, ze staré školy, s neomylnou muškou. Svou práci si nebere osobně, a v duchu jeho vlastního hesla: "Jeden výstřel, jedna mrtvola, jedna odměna", kráčí vpřed od jednoho kšeftu ke druhému a ještě stačí prohodit některé ze svých "hlubokých mouder."

Nové články

DC Bublina © 2012 obsah volně šiřitelný s uvedením zdroje | Články: RSS | Pohání: Blogger